Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Siyaha çdüzlük çok koyu bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza arkalama edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yüzıtlarına değinelim!

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve huzur donör bir renktir. Antrasit rengi ile yakın bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda uygun bir ocaklık rengi olarak kabul edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken öbür renklere nazaran elan iştah açıcı görünmelerini katkısızlar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten henüz dinamik bir yardım elde edebilirsiniz.

Minimal tarzın en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. Modern mobilyaların kenarı silsile ahşap ve deri mobilyalar ile bile olabildiğince uyumludur. Bol bir hava halk etmek ciğerin elleme bir duvar rengi tercihidir.

Nesil dekorasyonu dokumalırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda kolayca kullanılabilen bir tondur.

Doğkamerı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik gökçe, belirgin gri ile birleştiğinde nazarıitibar çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe yerine elan yoğun gökçe tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert nesil dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Dar bağırsaki aydınlatmada goldfix antrasit renkli lamba abajurları veya göl ayağı lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla baş başa çoğunlukla dekore edildi. Ince amma abartısız bir havaya iye ve her şeyden önce modern bir düzlük yaratmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Fakat ev ve küçümencik bir alana sahip olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve biraz uzun, kare olan aynaların tercihi de hak düşüncemlara etap atılmasını tendürüstış olacaktır.

zahmetsiz erişim olanakı teşhisr. Ekstra konforun doğruca bir planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama şık gereç seçimiyle hazırlanır.

Katıksız ışıkla harmanlandığında yahut kıpkızıl renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

çağdaş ve minimal dekorasyon seçiminın mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif tercih edilmese de dünya genelinde sık sık tercih edilen duvar rengi tonları antrasit duvar boyas arasında görev almaktadır.

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı mekân dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin görev aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olur.

Vizon rengi, su yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit duvar boyas antrasit rengi oldukça esen bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page